Produkten har blivit tillagd i varukorgen
 Made
by Sweden

 

 

 

Privat Företag
  •   0224-149 50

Hantverkarställning Roller Plus large Hantverkarställning Roller Plus large Hantverkarställning Roller Plus large Hantverkarställning Roller Plus large Hantverkarställning Roller Plus large Hantverkarställning Roller Plus large
Teknisk data:

Hantverkarställning för proffs och kräsna hemmafixare

Plattformshöjd
Kundtjänst: 0224-149 50

Produktbeskrivning:

Hantverkarställningen är en praktiskt hopvikbar rullställning.

 

Professionell rullställning som består av en 1,70 m hög vikbar basmodul, 1,50 och 1,80 m höga mellanmoduler och en 1,84 m toppmodul. Lätta att hantera och transportera i exempelvis små skåpbilar för att sedan på plats snabbt kunna arbeta på maximalt önskad höjd. (som max en arbetshöjd på hela 7,76 m). Den är idealiskt för olika monteringarar, installationer och underhåll på exempelvis byggnader.
Tillverkad av lätt och högkvalitativ aluminium med en rörprofil med ø 50 mm. Alla horisontella rör är räfflade för att vara säkra och halkfria.

Grundmodulen A levereras förmonterad och med en enkel rörelse är basmodulen upp och redo att placera för arbete. Hela serien ROLLER PLUS såval smal (small) som bred (large) består av några få komponenter som gör det lätt äga och underhålla sin hantverkarställning oavsett vald höjd. Den är platsbesparande vid transporter och enkelt att montera på några minuter och monteras helt utan verktyg.
Varje modul är komplett med allt du behöver baserat på höjden som modulen når. På detta sätt köper användaren automatiskt allt som är nödvändigt för EN1004, den europeiska standarden som kräver maximal säkerhetProdukter

Handla

Information