Produkten har blivit tillagd i varukorgen
 Made
by Sweden

 

Privatperson eller företag?

Vänligen välj privat om du vill se priser inklusive moms eller företag för priser exklusive moms.

Privat Företag
  •   021-10 37 00

  • vardagar 08-12 & 13-16
Moms visas:
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp
  •  Fri returfrakt
  •  Säkra betalningar
  •  50 års erfarenhet

             

Om oss

Vi har över 50 års erfarenhet av stegar och ställningar och vi tillhandahåller trygga och stabila aluminiumprodukter av hög kvalitet. Vårt sortiment finns både i Sverige och utomlands. Scandos upphovsman heter Elon Persson. År 1959 besökte han en inspirerande och banbrytande mässa i USA. Detta besök gav honom kunskap om grundämnet aluminium och dess egenskaper och fördelar som material i stegar. Efter hemkomsten lades grunden till dagens företag med verksamhet i Ramnäs, strax utanför Västerås. År 1983 fick vårt företag sitt nuvarande namn, Scando, vilket på latin betyder ”jag klättrar”. Ända sedan starten har vårt motto varit att vi ska tillverka marknadens bästa stegar för alla ändamål och höjder. 

Flexy började tillverka sina produkter, rullställningar i aluminium i Tidaholm redan 1956, då hette ställningarna Monty och Acty. Senare, under 80-talet utvecklades ställningsprogrammet ytterliggare och Flexy fick sina egna produktegenskaper och var kompatibla med Monty och Acty. Sedan dess har Flexy ständigt utvecklats och förbättrats för att uppfylla kundkrav, standarder etc. Alla nya produkter är kompatibla med gamla Flexy komponenter. Numera ingår Flexy i Scando AB och verksamheten flyttades 2012 till att tillverkas i samma fabrik som Scandos stegar.

 

Därför ska du välja Scando och Flexy!

 

Vi vill förenkla din vardag och göra den tryggare. Våra produkter är användarvänliga, håller extra länge och är det självklara valet för arbeten som kräver lite mer. Bakom utvecklingen av varje enskild modell ligger år av erfarenhet och noggrann planering. Det är ingen slump att yrkesfolk inom många skilda branscher dagligen väljer att arbeta från våra produkter. Vi vet att professionellt bruk ställer extra höga krav på säkerhet, ergonomi och arbetsmiljö. Med en stege eller rullställning från Scando eller Flexy får du den pålitliga och stabila arbetskompis ditt jobb kräver. Olyckor med stegar i hemmet tenderar att öka. Vi rekommenderar därför även ”gör-det-självare” att använda våra stegar. Vi anser nämligen att man klättrar bäst när man klättrar så säkert som möjligt! 

Det som gör våra stegar till det bästa valet är att de begåvats med kraftiga profiler, bekväma stegpinnar, breda trappsteg och rejäla men smidiga beslag. Våra produkter är stabila trotjänare åt dig under dina arbetspass och vår ledstjärna har alltid varit att hålla hög klass genom hela sortimentet. Vi tror att vi lyckas med detta genom att bara nöja oss med det bästa – allt för att du som användare ska kunna arbeta så skyddad som möjligt. För att optimera säkerheten erbjuder vi även en stor mängd tillbehör som fokuserar på trygghet.

 

                                     

Produkter

Handla

Information